ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Epsealon Σακάκι Λείο/Ξυρισμένο Red Fusion Skin 7mm Size 1

Το σακάκι της στολής Red Fusion Skin της Epsealon είναι κατασκευασμένο από νεοπρέν της εταιρίας Yamamoto κατηγορίας 039, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Bio Rubber υλικών, πυρήνα των προϊόντων της Yamamoto. Τα κύρια χαρακτηριστικά του υλικού είναι η υπερελαστικότητα, η διάρκεια ζωής και η υψηλή ποιότητα του.

Το σακάκι εξωτερικά είναι λείο και έχει τυπωμένη κόκκινη παραλλαγή στο 60% της επιφάνειας του. Το υλικό τυπώματος είναι επίσης υπερελαστικό και δεν αλλοιώνεται ούτε με το τέντωμα αλλά ούτε και με τον χρόνο. Διαθέτει εργονομικό και προφορμαρισμένο πατρόν και η περιοχή των αγκώνων είναι ενισχυμένη με Powertex για μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή. Στο κέντρο του στήθους του σακακιού η στολή διαθέτει επιστήθιο οπλίσματος πάχους 5 χιλιοστών. Εσωτερικά το σακάκι είναι ξυρισμένο. Τα τελειώματα στις άκρες των χεριών και του προσώπου καταλήγουν σε ελαστικό στρίφωμα, προσδίδοντας την απόλυτη στεγανοποίηση στον χρήστη. Η ουρά της στολής είναι κατασκευασμένη με Powertex υλικό με διπλό κούμπωμα.

Η στολή προτείνεται σε ψαροτουφεκάδες που κάνουν συχνή χρήση σκάφους κατά τη διάρκεια του ψαρέματός τους. Διατίθεται σε 5 και 7 χιλιοστά πάχος.

Epsealon Σακάκι Λείο/Ξυρισμένο Red Fusion Skin 7mm