ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Epsealon Ψαροτούφεκο Striker 75cm (Μαύρο)

Το ψαροτούφεκο Striker της Epsealon είναι κατασκευασμένο με σωλήνα 28 χιλιοστών, ανοδιομένο, με πάχος 1 χιλιοστό και οδηγό σε όλο του το μήκος. Συνδυάζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά η Epsealon δημιούργησε ένα σωλήνα πολύ ανθεκτικό, άκαμπτο και πολύ στιβαρό. Ο μηχανισμός της σκανδάλης είναι κατασκευασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 316 και έχει ενσωματωμένο το τακουνάκι όπλισης στην κασέτα. Η λαβή του όπλου είναι ιδιαίτερα εργονομική με μία κλίση τέτοια ώστε να υπάρχει καλύτερο σκοπευτικό πεδίο.

Όπως και η λαβή έτσι και η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από nylon τύπου 6 εμπλουτισμένο με 30% υαλόνημα για καλύτερη αντοχή. Η κεφαλή είναι κλειστού τύπου, αλλά με την αφαίρεση της μεταλλικής αψίδας που φέρει γίνεται ανοιχτού τύπου χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση ή αλλαγή και μπορεί να δεχθεί και δεύτερο περαστό λάστιχο.

Η βέργα που φέρει το ψαροτούφεκο είναι της εταιρίας Sandvic με εγκοπές και πάχος 6,25 χιλιοστά. Το λάστιχο είναι διαμέτρου 18Φ με σπαστή καμπάνα. Τέλος το Striker έρχεται με το μουλινέ επάνω, χωρίς όμως σχοινί.

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ
Mήκος 75 εκ.
Υλικό Αλουμινένιος σωλήνας με οδηγό
  • Ψαροτούφεκο Epsealon Striker
  • Πετονιά
  • Δικανάκια
  • Μουλινέ
  • Εντατήρας.