ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Epsealon Παντελόνι Λείο/Ξυρισμένο Red Fusion Skin 7mm Size 1

Το παντελόνι της στολής Red Fusion Skin της Epsealon είναι κατασκευασμένο από νεοπρέν της εταιρίας Yamamoto κατηγορίας 039, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Bio Rubber υλικών, πυρήνα των προϊόντων της Yamamoto. Τα κύρια χαρακτηριστικά του υλικού είναι η υπερελαστικότητα, η διάρκεια ζωής και η υψηλη ποιότητα του.

Το παντελόνι εξωτερικά είναι λείο και έχει τυπωμένη κόκκινη παραλλαγή στο 60% της επιφάνειας του. Το υλικό τυπώματος είναι επίσης υπερελαστικό και δεν αλλοιώνεται ούτε με το τέντωμα αλλά ούτε και με τον χρόνο. Διαθέτει εργονομικό και προφορμαρισμένο πατρόν και η περιοχή των γονάτων είναι ενισχυμένη με Powertex για μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή. Εσωτερικά το παντελόνι είναι ξυρισμένο. Τα τελειώματα στις άκρες των ποδιών καταλήγουν σε ελαστικό στρίφωμα προσδίδοντας την απόλυτη στεγανοποίηση στον χρήστη. Το παντελόνι είναι ψηλοκάβαλο και ο καβάλος είναι ενισχυμένος με φόδρα-ξυρισμένο υλικό για μεγαλύτερη αντοχή στις τριβές. Η ουρά της στολής είναι κατασκευασμένη με Powertex υλικό με διπλό κούμπωμα.

Η στολή προτείνεται σε ψαροτουφεκάδες που κάνουν συχνή χρήση σκάφους κατά τη διάρκεια του ψαρέματός τους. Διατίθεται σε 5 και 7 χιλιοστά πάχος.

Epsealon Παντελόνι Λείο/Ξυρισμένο Red Fusion Skin 7mm